Dizajnerske vrtne vaze za vanjsku sadnju i dodaci od gline

ATELIER VIERKANT se definitivno ističe među proizvođačima vrtne opreme. Proizvodi vrhunski oblikovane vrtne vaze, lonce i ukrasne tegle od prirodne gline svih oblika i veličina. Struktura gline, te posebna toplinska obrada, omogučavaju da su proizvodi ATELIER VIERKANT otporni na vanjske utjecaje i mraz. Njihova karakterističnost je upotreba najkvalitetnije gline i posebna preciznost izrade.

ATELIER VIERKANT dizajnira svoje proizvode za različite prostore, vrtove, javne površine, te poslovne i druge objekte. Određeni oblici vtnih vaza otporni su i na ekstremne vremenske uvjete. Zbog upotrebe najkvalitetnije gline, njihovi se proizvodi bez poteškoća prkose mrazu i sunčanim zrakama.

Najkvalitetnija glina, vrhunski oblici i izuzetna preciznost izdrade.

Vrtne vaze, vrtni lonci i tegle ATELIER VIERKANT sa svojim oblicima mogu stvoriti različite osjećaje. U svakom životnom prostoru, u kojem se nalaze, zrače ljepotom i stvaraju osjećaj prisutnosti ljudi. Oblik i veličinu vrtnih vaza, lonaca i tegli, potrebno je prilagoditi prostoru. S njihovim rasporedom dodajemo prostoru estetsku vrijednost.

ATELIER VIERKANT vrtne vaze kombiniraju svojstva prirodnih materijala s preciznošću i kvalitetom izrade. Svaka glinena vaza, lonac ili vrtna tegla djeluje kao samostalna skulptura. Odražava i prenosi svoju energiju u okruženje. Ona zrači prirodnošću, toplinom i energijom materijala gdje god je postavljena. U javnom prostoru, parku, poslovnoj zgradi ili uredu, na privatnoj terasi ili vrtu.

Proizvodi ATELIER VIERKANT oplemenjuju prostor i izražavaju luksuz, kojeg nije moguće previdjeti.

Malena ili velika vrtna vaza, svaka u prostoru ostavlja svoj pečat.