DEDON – brend koji je od svojih početaka postojanja dosegao luksuznu razinu vrtnog namještaja

DEDON je sinonim za kvalitetu i postojanost vrtnog namještaja. Počeci vrtnog namještaja DEDON dosežu u 1990. godinu. DEDON je danas jedan od vodećih preoizođača luksuznog vrtnog namještaja na svijetu. Prisutan je u više od 80 zemalja i surađuje s više od 1000 posrednika.

Ime DEDON je do nedavno bilo povezano isključivo s pletivom i pletenim vrtnim namještajem. U zadnje vrijeme, DEDON pri izradi vrtnog namještaja upotrebljava i druge materijale, prije svega kvalitetnu tikovinu. Kod DEDON-a ne smijemo zaboraviti njihove ikonične proizvode, kao što je na primjer viseći krevet NESTREST. Najpoznatiji pleteni vrtni namještaj iz DEDON kolekcije su viseći kreveti, vrtne sjedeće garniture i ikonične fotelje, koje na vrtu ili na terasi, u hotelu ili na plaži stvaraju nezaboravne osjećaje. Cijelu kolekciju vrtnog namještaja DEDON karakterizira upotreba moderno oblikovanog i najkvalitetnijeg pletiva.

DEDON je u prošlosti karakterizirala isključivo upotreba kvalitetnog pletiva od sintetičkih materijala. Iz tog razloga su njihovi proizvodi bili mekši i nježniji. Vrtni namještaj je uvijek bio izdržljiv, kvalitetan i dovoljno stabilno izrađen da zadovolji sve potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

Vrtni namještaj DEDON karakterizira moderno oblikovano pletivo.

Danas DEDON širi svoj program vrtnog namještaja s kolekcijama, kod kojih pletivo dolazi u kombinaciji s tikovinom i drugim najsuvremenijim materijalima. Time na pružaju nove proizvode koji još uvijek iskazuju njihove osnovne karakteristike – lakoća, eksluzivnost, čistoća i izdržljivost.

Ukratko, kvaliteta je DEDON.