Odabrane kombinacije boja spojene s talijanskim dizajnom

Talijanski brend RODA unosi tipični talijanski dizajn i modu u područje vrtnog namještaja. Iskustvo stečeno u proizvodnji i prodaji vrtnog namještaja od tikovine u Italiji uspješno se upotrijebili na prijelazu tisućljeća u širenje na globalna tržišta. Oni su među prvima ugradili principe dizajna unutarnjeg namještaja u dizajn vrtnog namještaja, čime su dodatno zamaglili granice između vanjskog i unutarnjeg prostora. Vrtnom namještaju dodani su novi materijali i otvoreno je potpuno novo poglavlje u dizajnu vrtnog namještaja.

RODA vodi računa o profinjenom dizajnu namještaja koji upotpunjava cjelokupni vanjski životni prostor. Ekskluzivni vrtni namještaj RODA nas ne ostavlja ravnodušnima. Harmonija dizajna i usklađenosti boja, kreacije brenda RODA lako su prepoznatljive među konkurentnim proizvodima.

Vrtni namještaj RODA je za ljude profinjenog ukusa.

Razni materijali koji se koriste vješto su integrirani u ekskluzivne kolekcije vrtnog namještaja. Zbog kvalitetnih i izdržljivih materijala, RODA proizvodi dugo će služiti svojoj svrsi i nadopunjavati vanjski životni prostor. Zbog prepoznatih oblika namještaja i uzoraka tkanina briše karakteristične granice namjene.

RODA je u potpunosti “outoor” tvrtka. Njihova se filozofija temelji na vjerovanju da se karakterističan dizajn u uređenju interijera može prenijeti u eksterijer,uz održavanje boja, materijala i oblika u skladu s vrijednostima boravka na otvorenom. Njihova se posebnost izražava i u usklađivanju boja svih proizvoda iz njihovog programa, što omogućuje neograničeno kombiniranje individualnih elemenata vrtnog namještaja.

RODA potvrđuje vrhunstvo talijanskog dizajna na području vrtnog namještaja.

KATALOG luksuznog vrtnog namještaja RODA (264.1 MB)

GALERIJA SLIKA roda