Odabrane kombinacije boja spojene s talijanskim dizajnom

Talijanski brend RODA unosi tipični talijanski dizajn i modu u područje vrtnog namještaja. Iskustvo stečeno u proizvodnji i prodaji vrtnog namještaja od tikovine u Italiji uspješno se upotrijebili na prijelazu tisućljeća u širenje na globalna tržišta. Oni su među prvima ugradili principe dizajna unutarnjeg namještaja u dizajn vrtnog namještaja, čime su dodatno zamaglili granice između vanjskog i unutarnjeg prostora. Vrtnom namještaju dodani su novi materijali i otvoreno je potpuno novo poglavlje u dizajnu vrtnog namještaja.

RODA vodi računa o profinjenom dizajnu namještaja koji upotpunjava cjelokupni vanjski životni prostor. Ekskluzivni vrtni namještaj RODA nas ne ostavlja ravnodušnima. Harmonija dizajna i usklađenosti boja, kreacije brenda RODA lako su prepoznatljive među konkurentnim proizvodima.

Vrtni namještaj RODA je za ljude profinjenog ukusa.

Razni materijali koji se koriste vješto su integrirani u ekskluzivne kolekcije vrtnog namještaja. Zbog kvalitetnih i izdržljivih materijala, RODA proizvodi dugo će služiti svojoj svrsi i nadopunjavati vanjski životni prostor. Zbog prepoznatih oblika namještaja i uzoraka tkanina briše karakteristične granice namjene.

RODA je u potpunosti “outoor” tvrtka. Njihova se filozofija temelji na vjerovanju da se karakterističan dizajn u uređenju interijera može prenijeti u eksterijer,uz održavanje boja, materijala i oblika u skladu s vrijednostima boravka na otvorenom. Njihova se posebnost izražava i u usklađivanju boja svih proizvoda iz njihovog programa, što omogućuje neograničeno kombiniranje individualnih elemenata vrtnog namještaja.

RODA potvrđuje vrhunstvo talijanskog dizajna na području vrtnog namještaja.