Kombinacije tikovine, nehrđajućeg čelika, aluminija i modernih materijala su značajke za vrtni namještaj ROYAL BOTANIA

ROYAL BOTANIA je belgijski proizođač vrhunskog luksuznog vrtnog namještaja. Razlikuje se po jednostavnosti dizajna, odabranih materijala i novih tehničkih rješenja pri izradi proizvoda. Danas je moderan vrtni namještaj ROYAL BOTANIA sasvim sigurno u vrhu ponude luksuznog vrtnog namještaja. ROYAL BOTANIA je statusni simbol pojedinaca koji cijene estetsku usavršenost vrtnog namještaja i pomno dizajniran vrtni životni prostor ili terasu.

Inovativna tehnička rješenja pri oblikovanju vrtnog namještaja.

Kad pomislimo na ime ROYAL BOTANIA, gotovo je neizbježno da pomislimo na masivan vrtni namještaj izrađen od najkvalitetnije tikovine. Iako su njihovi proizvodi od tikovine moderni, istodobno sadrže elemente i klasično oblikovanog vrtnog namještaja. Njihovi dizajneri su veoma spretni u kombiniranju najrazličitijih vrhunskim materijala i upotrebom naprednih tehničkih rješenja. To se može vidjeti kod vrtnih stolova i stolica, moderno oblikovanih ležaljka i suncobrana, te kod vrtnih sjedećih garnitura i vrtnih fotelja. ROYAL BOTANIA pri izradi vrtnog namještaja uspješno kombinira tikovinu, moderne materijale, nehrđajući čelik i aluminij, u kupcima zanimljive kolekcije proizvoda.

Za moderan vrtni namještaj ROYAL BOTANIA upotrebljava vrhunsku tikovinu iz jugoistočne i južne Azije, posječene i obrađene pod budnim okom njihovog stručnog osoblja. Svjesni su ekološkog aspekta u drvnoj industriji, te iz tog razloga već dugi niz godina upotrebljavaju tikovinu isključivo iz svojih izvora.

ROYAL BOTANIA za kupce vrtnog namještaja predstavlja statusni simbol.