Lagani vrtni namještaj TRIBÙ modernih linija

TRIBÙ je belgijski proizvođač modernog vrtnog namještaja, koji se na tržištu pojavio početkom devedesetih godina. Danas je jedan od rijetkih proizvođača luksuznog vrtnog namještaja kojeg karakteriziraju kvaliteta i dizajn. TRIBÙ stvara bezvremenski namještaj s osjećajem ljepote kako bi kupcima omogućio kreiranje prostora za odmor, opuštanje i maštanje.

Razmišljanje da je životni prostor na terasi i u vrtu nerazdvojno povezan s unutarnjim životnim prostorom, jedna je od osnovnih smjernica koja označava TRIBÙ kao proizvođača modernog vrtnog namještaja. Unutarnji i vanjski životni prostor mogu biti opremljeni na način da se međusobno upotpunjuju. Povezuje ih terasa opremljena luksuznim vrtnim namještajem.

Lagan i elegantan karakter modernog vrtnog namještaja TRIBÙ.

Kolekcije vrtnog namještaja TRIBÙ na vrlo diskretan i profinjen način unose luskus u svakodnevnicu pojedinca. Njihovi proizvodi imaju smirujući šarm, te nježan i lagan karakter. Izdaleka se u vrtu može prepoznati TRIBÙ vrtni namještaj, bez obzira je li izrađen od aluminija, nehrđajućeg čelika ili tikovine, te bilo da je to stol, stolica, ležaljka ili vrtna garnitura. Moderan vrtni namještaj TRIBÙ omogućava da prostor za opuštanje u vrtu opremimo na način da ga rado upotrebljavamo i osjećamo se ugodno u njemu.

TRIBÙ mentalitet se izravno opaža na njihovim proizvodima u čistom dizajnom bez nepotrebnih ukrasa.

Ništa nije previše i ništa nije premalo. To je vrtni namještaj TRIBÙ.