VRTNE GARNITURE

Vrtne garniture – vrtni stolovi i vrtne stolice za moderne korisnike. Vrtne garniture modernog dizajna, iz najboljih materijala, tikovine, metala, keramike i sintetičkog pletiva. Luksuzne vrtne garniture za ostvarivanje potreba korisnika i kreiranje moderne vanjske vrtne blagavaonice.

USKLAĐENE KOMBINACIJE STOLOVA I STOLICA

Kako provesti što više slobodnog vremena u svojem vrtu ili na terasi?

Vrtna garnitura s izbranom i usklađenom kombinacijom vrtnih stolova i vrtnih stolica omogućit će vam svestrano korištenje životnog prostora na vrtu. Rad, stvaranje, opuštanje, objedi i druženje u ugodnom okruženju vašega vrta, donosi vam svakodnevno zadovoljstvo.

S vrtnom garniturom, koja će odgovarati vašim potrebama, pružit ćete ugodan osjećaj svim korisnicima. Ne samo funkcionalnost, već i estetika, dizajn i kvaliteta vrtnog namještaja uvelike imaju utjecaj na konačan dojam. Luksuzne vrtne garniture označuje trajnost i jednostavno održavanje.

Izbor ekskluzivnih vrtnih garnitura vrlo je velik. Dizajneri u ovoj kategoriji vrtnog namještaja imaju više slobode da biraju najbolje materijale i najbolju tehnologiju izrade prilikom dizajniranja. Njihov glavni cilj je izraditi estetske, funkcionalne, udobne i najkvalitetnije proizvode za dobar osjećaj korisnika, a ne najniža cijena.


Širok izbor vrtnih stolova i stolica omogučava prilagođavanje izbora potrebama pojedinaca.


Vrtne garniture nisu više ograničene na samo točno određenu kombinaciju modela vrtnih stolova i vrtnih stolica. Kod modernih vrtnih garnitura moguće je kombinirati različite modele stolova i stolica, a ne samo s različitom veličinom stola. Iz tog razloga je usklađivanje različitih modela jednostavno i pruža korisniku puno više mogućnosti prilagođavanja svojim potrebama.

Stolovi kod modernih vrtnih garnitura u pravilu imaju lagani okvir. Za okvir se večinom koriste aluminijski dijelovi, adekvatno zaštićeni i prašno lakirani protiv korozije. Konstrukcija okvira dizajnirana je da može potpirati i veće, do 360 cm duge, i teže stolne ploče od keramike. Stolne ploče izrađene su od najbolje tikovine, moderne keramike, stakla i ne tako često od kamena, te HPL sintetičkog materijala.

Oblik stolnih ploča je najčešće pravokutan sa zaobljenim rubovima. Neke ploče imaju manje, a neke više zaobljene kuteve. U izboru isto tako ima okruglih i ovalnih stolova.

Vrtni stolovi za sastavljanje vrtnih garnitura mogu se naći kod svih proizvođača vrtnog namještaja, DEDON, GLOSTER, ROYAL BOTANIA, TRIBU, RODA, MANUTTI i BARLOW TYRIE, u više dostupnih dimenzija. Prikladna veličina stola može se pronaći za veči ili manji prostor. S vrtnim stolom na razvlačenje, moguće je bez problema prilagoditi veličinu vrtne garniture različitom broju osoba koji je koristi u danom trenutku.


U vrtnu garnituru moguće je kombinirati raličite modele vrtnih stolova i stolica.


Vrtne stolice, koje sastavljaju vrtnu garnituru, omogučavaju nam udobno sjedenje. Ostale njihove funkcije i osobine prilagođavamo izborom odgovarajućeg modela. Stolice se razlikuju glede dizajna ili materijala iz kojeg su izrađene. Drveni, pleteni ili metalni okvir, sjedište i naslon od tikovine, sintetičke mrežice ili pletiva i dodatni jastuci. Umjesto vrtnih stolica, garnituru možemo sastaviti i s jednom ili više vrtnih klupa.

Vrtne stolice kod vrtnih garnitura su u večini slučajeva dizajnirane da budu složive radi lakšeg skladištenja. Pojedini modeli stolica su sklopivi. Pri sklopivim stolicama ekskluzivnih proizvođača, mehanizam za sklapanje je zlaganje izuzetno kvalitetan stoga ne predstavlja uobičajenu slabu točku proizvoda.

Vrtne garniture mogu bez problema biti na otvorenom tokom cijele godine i izdržati sve vremenske uvjete bez posebnog održavanja. Nečistoće koje se u okolišu nakupljaju iz prirode i atmosfere potrebno je povremeno očistiti s površine vrtnog namještaja. Dodatno čišćenje može se izbjeći korištenjem zaštitnih navlaka u razdoblju kad vrtne garniture ne upotrebljavamo duže vremena, kao na primjer tokom zime. Održavanje vrtnih garnitura je veoma jednostavno - povremeno pranje ili mokro čišćenje. Prema potrebi, mogu se koristiti i posebni proizvodi za njegu koje u ponudi imaju i sami proizvođači.

5 ZNAČAJNIH ČIMBENIKA ZA ODABIR LUKSUZNE VRTNE GARNITURE

Vrtne garniture luksuznih brendova su uvijek trajno dobro za kupca. Izrađene su na način da nas sa svojim dizajnom, esteikom i kvalitetom zadovoljavaju i razveseljavaju dugo vremena. Ove kvalitete same po sebi opravdavaju veću investiciju za njihovu kupnju. Upravo iz tih razloga je veoma važno, da je izbor onaj pravi za svakog pojedinog kupca.

Pri izboru vrtne garniture prije svega pripazite na sljedeće:

 • Vrtnu garnituru BIRATE ZA SEBE I SVOJU OBITELJ, prema svojim željama i načinu upotrebe. Samo vi sami, ako je budete koristili, ćete osjetiti pravu vrijednost dobrog odabira. Pri izboru vam, na temelju dugogodišnjeg iskustva, možemo pomoći s OBJAŠNJENIMA i SAVJETIMA. Imamo nedvojbeno povjerenje u vrhunske brendove, iako pri odabiru češto odlučuju detalji, koje vam možemo pružiti i razjasniti.
 • VELIČINU VRTNE GARNITURE prilagođavamo broju osoba koji će je istovremeno koristit i veličini prostora gdje će biti postavljena. Preporučamo izbir nešto većeg vrtnog stola ako prostor to omogućava.
 • DIZAJN vrtne garniture mora biti usklađen s prostorom u kojem će se nalaziti. Međutim, najvažnije je da se uklapa s vašim osjećajem za estetiku, te da se pri upotrebi IVIJEK ugodno osjećate. Moderne metalne ili pletene vrtne garniture su primjerene za moderno oblikovane građevine i vrtove. Vrtne garniture, koje su dijelom izrađene od tikovine imaju nešto manje ograničenja prilikom ugrađivanja u prostor. Uvijek premošćuju razlike s iznimno modernim životnim prostorom.
 • MATERIJALI, od kojih su izrađene vrtne garniture su prije svega prilagođeni njihovom dizajnu:
  • Vrtne garniture s metalnim okvirom (aluminij ili nehrđajući čelik) i pločom od tikovine ili keramike se vrlo dobro uklope u moderno okruženje.
  • Vrtne garniture u cjelosti od tikovine najviše odgovaraju ljubiteljima tikovine i prirodnih materijala. Svi cijene dragocjenost tikovine, posebice nakon prirodne promjene boje tikovine iz smeđe u srebrno sivu, koja trajno usrećuje vlasnika.
  • Pletene vrtne garniture (u cjelosti) su dostupne samo sa stolovima manjih dimenzija. Kombiniranje stolova s metalnim il idrvenim okvirom, ne ograničava kombiniranje s pletenim stolicama. Moderne pletene stolice s ekskluzivnim dizajnom, savšeno se uklapaju s takvim stolovima.
  Odaberite si vrtni stol i vrtne stolice da vam budu ugodni na dodir i opip.
 • Svi materijali su OTPORNI na vremenske uvjete, čak i ako su vrtne garniture izložene raznim vremenskim utjecajima kroz cijelu godinu. U našem podneblju je zbog nečistoća u zraku preporučeno proizvode tokom zimskog razdoblja pokriti zaštitnom navlakom.

Pri izboru vjerujte svojim osjećajima, koji će vas pratiti tijekom korištenja vrtne garniture.

Ako želite saznati više o luksuznim vrtnim garniturama slobodno nas POSJETITE, a na Vaš
poslat ćemo Vam PREZENTACIJU vrtnih garnitura koje odgovaraju vašim željama i potrebama.

IZBOR LUKSUZNIH VRTNIH GARNITURA