NA ODMORU

O moderno doba puno vremena se provodi izvan doma. Uz poslovne obaveze, dio tog vremena pripada i provođenu odmora u hotelima, na plaži, na jahti i u restoranima. Posebice na odmoru je vrlo bitno da se ljudi osjećaju udobno kao doma, ako ne i bolje. Udobnost i kvaliteta opreme se pamti. Nezaboravna iskustva rado se djele s drugima. Eksluzivni vrtni namještaj in oprema za vanjske prostore, koja se može koristiti i za unutarnje prostore, imaju vrlo važnu ulogu pri ukupnom dojmu gostiju.

 

 

Vrtni namještaj

Ekskluzivnost hotela, restorana i turističkih objekata povezana je i s kvalitetom opreme, koju pri boravku upotrebljavaju zahtjevni gosti. Od vrtnog namještaja i druge opreme za terase i vrtove, restorane i hotele, unutarnje i vanjske bazenske prostore i plaže, gosti očekuju bezprijekorno korištenje, kvalitetu materijala i dobra dizajn, ukratko sve više luksuznih značajka.

Kako bi se ispunila očekivanja zahtjevnih gostiju, vrlo je važna pažnja pri odabiru opreme. Gosti se žele opustiti i uživati. Istinsko opuštanje i uživanje je ono radi čega su gosti posjetili objekt i što očekuju. Dizajnerski safisticirana oprema, mekoća materijala i boje, gostima pružaju nezaboravna iskustva.

Odabrani vrtni namještaj luksuznih brendova DEDON, GLOSTER, TRIBÙ, ROYAL BOTANIA, RODA, MANUTTI i BARLOW TYRIE pomaže ispuniti očekivanja gostiju. Vrtni namještaj od gore navedenih brendova je izvrsne kvalitete, ima vrhunski dizajn i omogućuje dugoročnu uporabu, unatoč povećanom opterećenju.

DEDON – Luksuzno opremljena terasa uz bazenu – ležaljke, suncobrani, sjedeća garnitura, fotelje, pergola

Kvalitetan VRTNI NAMJEŠTAJ otporan je na zahtjevne klimatske uvjete, slano okruženje i sve vremenske utjecaje. Čak i jake UV zrake ne mijenjaju njegova svojstva i estetski izgled. Takav vrtni namještaj je i funkcionalno prilagođen potrebama hotelskih, ugostiteljskih i turističkih objekata. Viša cijena kvalitetnog vrtnog namještaja su u hotelijerstvu i ugostiteljstvu uvijek otplati.

HLAD I ZAŠTITA OD DRUGIH VREMENSKIH UVJETA

Zaštita gostiju od sunca u vrućim ljetnim mjesecima je neophodna. Hladom smanjujemo temperaturu prostorai opreme, povećavajući udobnost gostiju. Na učinak hlada i dobrog osjećaja u prostoru, utječu izbor tkanine, oblik i veličina suncobrana, te mogućnost pomicanja i podešavanja hlada. Suncobrani također mogu biti vrlo atraktivan dio vanjskog životnog prostora.

corradi – Terasa restorana zaštićena pergotendom od sunca i drugih vanjskih utjecaja

Za hlad možemo upotrijebiti:

  • Suncobrane, pomoću kojih možemo brzo i jednostavno zaštiti manje i veće prostore na terasama, plaži, balkonima, te svugdje gdje nam je potrebno jednostavno rukovanje i prilagođavanje sjene.
  • Vrtna jedra sjene sve površine. Uglavnom su to proizvodi koji imaju stalno mjesto u vrtu ili na terasi, te samim time zahtjevaju promišljeno planiranje.
  • Pergotende i bioklimatske pergole za hlad i zaštitu velikih vanjskih životnih prostora. Pokretni krovovi pergola omogućuju da se sjena prilagodi, bočni paravani štite od vjetra i niskih temperatura.

umbrosa – Terasa restorana zaštićena od sunca uz pomoć četverostranih suncobranima u nizu

LEŽALJKE

Udobnost je neophodna za ležaljke, a uz to je bitna i visina, način za podešavanje naslona za leđa, jednostavno premještanje i spremanje. Ležaljke su najviše opterećene agresivnim tvarima (sol, klor, itd.), te je kvaliteta materijala korištenih pri izradi izuzetno važna.

TRIBÙ -Luksuzno provođenje vremena na odmoru

VRTNI KREVETI

Vrtni kreveti su moderne ležeće konstrukcije različitih oblika: pravokutne, kockaste, okrugle, veće i manje. Mogu biti postavljeni na podlogu ili viseći, a mogu se pronaći i atraktivne ljuljačke. Svi vanjski kreveti imaju udobne jastuke otporne na vremenske uvjete, a neki od njih imaju i ugrađenu zaštitu od sunca.

DEDON – Luksuzni vrtni kreveti ORBIT s ugrađenom zaštitom od sunca na hotelskoj terasi

VRTNE VAZE

Uz vrtne vaze, ukrasne posude i lonce, može se atraktivno i estetski nadopuniti životne prostore, kako unutarnje tako i vanjske. Oni su elegantno rješenje za ozelenjavanje prostora i čine ga ugodnijim za boravak. Vaze vrtne od prirodne gline su također umjetnički proizvodi. Moderne oblikovane vaze od sintetičkih materijala nadopunjuju moderne objekte i njihov životni prostori. Velike vaze, postavljene samostalno, također djeluju kao skulpture u prostoriji i ostavljaju izuzetan dojam na posjetitelje.

ATELIER VIERKANT – Ozelenjavanje unutarnjeg prostora uz pomoć zasađenih vrtnih vaza

VRTNA ložišta

Vrtna ložišta zbližuju i povezuju svih u njihivoj blizini. Uz vrtno ložište, uvijek se ponovno okupljamo. Uz jednostavne dodatne elemente vrtno ognjište također može postati zgodan vrtni roštilj. U većem i atraktivnijem ložištu možemo zapaliti i veću vatru, samo nam je potreban i primjereno velik prostor.

AK47DESIGN – Opuštanje nakon kupanja uz čaroban utjecaj vatre

VRTNA RASVJETA

Vanjska rasvjeta prikazuje okoliš na posve drugačiji način. Svjetla osvjetljavaju staze i šetnice, životni prostor ili cijeli vrtni ambijent, zgrade i druge posebnosti u vrtu. Vrtna svjetla stvaraju ugodan ambijent i čine ljude sretnima. Svjetlo povezuje i privlači pozornost. S planiranim osvjetljenem možemo stvoriti zanimljivu igru svijetla i sjene.

ROYAL BOTANIA – Vrtna svijetla za rasvjetu i stvaranje udobnog ambienta

VRTNI TUŠEVI

Vrtni tuševi su neophodni uz bazen ili na plaži za osvježenje nakon kupanja ili sunčanja. Trajno su izloženi soli uz more ili kloru uz bazen, tako da moraju biti napravljeni od najkvalitetnijih materijala.

INOXSTYLE – Vanjski tuševi s vrhunskim dizajnom pridodaju i estetskom izgledu prostora