UGOSTITELJSTVO

Ekskluzivni vrtni namještaj i oprema

Zbog opće promjene u načinu života zaposlenih ljudi, sve je veća potreba za večerama u restoranima, te su sve češće. Danas ljudi puno vremena provode od kuće i na putovanjima. Gosti su sve zahtjevniji i imaju velika očekivanja. Ako se osjećaju udobno i ugodno, rado se vraćaju.

LUKSUZNI VRTNI NAMJEŠTAJ, koji je kvalitetan, udoban i estetski dizajniran, stvara ugodan ambijent u vanjskim prostorima restorana.

LUKSUZNI VRTNI NAMJEŠTAJ ZA LUKSUZNE UGOSTITELJSKE OBJEKTE

Kad nismo kod kuće, najbolje se osjećamo u sobama koje nam pružaju kućni stil življenja. Očekujemo ga posvuda gdje se zadržavamo. Visoka očekivanja gostiju stalno povećavaju razinu ugostiteljskih usluga.

U VISOKIM I LUKSUZNIM HOTELIMA luksuzni vrtni namještaj i ostala oprema za dobrobit gostiju u restoranu i vanjskim površinama, terasa ili vrt u vrtu od presudne je važnosti kako bi se ispunila očekivanja zahtjevnih gostiju.

DEDON – Luksuzno uređenje plaže s ležaljkama, krevetima i suncobranima

LUKSUZNI VRTNI NAMJEŠTAJ

U ugostiteljstvu gornje kategorije, najcjenjeniji vrtni namještaj su luksuzni brandovi poput DEDON, GLOSTER, ROYAL BOTANIA, TRIBU, RODA, MANUTTI i BARLOW TYRIE. Njihov vrtni namještaj poznat je po izvrsnom dizajnu i kvaliteti. Kroz ovlaštene ovlaštene agente i partnere također pružaju sve potrebne usluge svojim kupcima.

Najveća prednost luksuznog vrtnog namještaja je njegova kvaliteta. Samo kvaliteta jamči duže korištenje vrtnog namještaja, čak i u takvim teškim uvjetima kao što su ugostiteljski objekti. Potrebno je manje održavanja i popravaka, nema potrebe razmišljati o zamjeni nakon nekoliko godina. Viša cijena kvalitetnog vrtnog namještaja definitivno se isplati u ugostiteljstvu.

Luksuzni vrtni namještaj također se može prilagoditi specifičnim potrebama ugostiteljskog objekta. Mogućnost individualizacije dodatna je prednost koja je inače uvjetovana dužim rokom isporuke.

Vrtni stolovi i stolice ili sofe i fotelje s niskim dnevnim boravkom za veću udobnost na terasama restorana i barova u potpunosti su otporni na vremenske uvjete.

VRTNI SUNCOBRANI I VRTNA JEDRA

Na sunčanoj terasi ili vrtu moramo osigurati odgovarajuću hladovinu kako bismo zaštitili goste od jakog sunca. Kišobrani ili vrtna jedra mogu biti pravo rješenje. S nijansama brzo i lako pružamo hladovinu i omogućujemo gostima da ostanu na jakom suncu. Luksuzne rolete svojim dizajnom i ukrasnim bojama sjene također poboljšavaju vanjski životni prostor i čine ga atraktivnim. Vrtna jedra mogu zasjeniti veće površine i prilagođena su obliku i veličini prostorije.

VRTNE VAZE

Vrtne vaze pružaju zanimljiv pejzaž za goste. Mogu stvoriti ugodno i smireno okruženje. Gdje god nema prirodne vegetacije, na ugostiteljskim terasama i u zatvorenim prostorima. Oni se mogu koristiti za ukrašavanje ili ograničavanje prostora, stvarajući više privatnosti. Estetski i intrigantan dizajn vrtnih vaza, lonaca i lonaca ili njihove veličine ostavljaju dojam na goste gdje god se stave vaze.

7 RAZLOGA ZA SURADNJU S NAMA

Vrlo dobro poznajemo ekskluzivni vrtni namještaj najboljih proizvođača. S nekima surađujemo 20 godina. Pomažemo ulagačima u odabiru s ciljem da njihov projekt zadovolji njihove sadržajne potrebe i očekivanja. Pružamo pomoć od početka dizajna do ugradnje opreme:

 • informacije
  Pružamo sve potrebne informacije za odlučivanje o odabiru odgovarajućeg vrtnog namještaja i ostalih proizvoda za ugostiteljsku opremu na otvorenom. Sve su informacije potpuno objektivne jer odnosimo se prema svim partnerima jednako. Informiramo o rokovima isporuke, garancijama, prijevozu, načinu ugradnje i ugradnje, održavanju.
 • Provjerimo situaciju na terenu
  Određeni proizvodi uvijek se izrađuju pojedinačno, pa je potrebno naručiti specifičnosti lokacije prilikom naručivanja. To je posebno važno prilikom naručivanja pergota i bioklimatskih pergola, vrtnih jedara i sjenila.
 • Pomoć u razgovorima s proizvođačem
  Pomažemo zadržati sve pojedinosti u vezi s rasponom vrtnog namještaja i drugim proizvodima. Da biste izbjegli kasnije nepotrebne promjene koje mogu produžiti vrijeme isporuke i cijenu.
 • Pomažemo u logistici
  U suradnji s investitorom i proizvođačem organiziramo prijevoz do lokacije i provjeravamo usklađenost pošiljke s narudžbom. Organiziramo sve potrebno u slučaju mogućih oštećenja tijekom prijevoza.
 • Osigurajte i provjerite instalaciju
  Pravilna instalacija vrtnog namještaja i ostalih proizvoda na mjestu kupca presudna je za osiguravanje kvalitete i jamstva. Instalaciju izvode ovlašteni monteri proizvođača pod našim nadzorom.
 • Pružamo uslugu
  Neki proizvodi, poput pergola, zahtijevaju određeno održavanje i, ako je potrebno, servis tijekom i nakon jamstvenog roka.
 • Periodično održavanje
  Po dogovoru može se provoditi periodično održavanje vrtnog namještaja i druge opreme, što može uključivati ​​godišnji pregled prije početka sezone, identificiranje mogućih oštećenja i njihov popravak, kao i čišćenje.

DEDON – Luksuzno uređenje plaže s ležaljkama, krevetima i suncobranima

Kombinacija luksuzne ugostiteljske i luksuzne opreme za potrebe gostiju.