Suncobrani
Palma
SUNCOBRAN PALMA
Zašto ne bi pogled na vrtni suncobran bio lijep poput pogleda na palmu čije se lišće lagano njiše na povjetarcu? To je bila inspiracija dizajneru za kreiranje suncobrana PALMA. Uz estetiku, suncobran PALMA krije i iznimno tehničko rješenje i tehnološke inovacije koje omogućuju jednostavan način rukovanja.

Povlačenjem jednog rebra suncobrana prema van suncobran se automatski otvara. To je omogućeno posebnim mehanizmom skrivenim u postolju i stupu suncobrana. Na sličan način se suncobran i zatvara. Guranjem jednog rebra prema dolje, lako možete zatvoriti suncobran.

Suncobran PALMA također ima karakteristično oblikovano postolje koja omogućava lagano kotrljanje zatvorenog suncobrana po prostoru do željenog mjesta na terasi.
Spectra
SUNCOBRAN SPECTRA
Zbog svog jedinstvenog oblika i funkcionalnosti, suncobran SPECTRA može se koristiti za stvaranje hlada na mnogo različitih načina. Ovaj iznimno sofisticirano dizajniran i moderan vrtni suncobran kombinira ljepotu suncobrana ravnog oblika s funkcionalnošću koju očekujemo od suncobrana s bočnim stupom. U usporedbi s ostalim suncobranima, platno se zatvara potpuno drugačije, vodoravno umjesto klasično okomito.

Ergonomski način rukovanja suncobranima izuzetno je ugodan za upotrebu. Visina i nagib suncobrana mogu se podesiti, a suncobran se može i okretati za 360 stupnjeva. Vrtni suncobran SPECTRA također ima mogućnost postavljanja potpornog stupa pod kutom od 80 stupnjeva, što je vrlo povoljno u slučajevima kada postolje želimo odmaknuti što dalje od hlada.

Vrtni suncobran SPECTRA ima i dvije veće verzije, Duo i Quattro. Prva ima dva platna simetrično pričvršćena na potporni stup, a druga ima četiri platna iste veličine. Takvim suncobranom možemo i atraktivno zasjeniti vrlo velike površine.
Caractere
SUNCOBRAN CARACTERE
Vrtni suncobrani iz kolekcije CARACTERE elegantni su vrtni suncobrani vitke strukture i pružaju širok spektar mogućnosti uklapanja u prostor. Njihova je značajka savršenstvo u pojedinačnim detaljima s posebnim naglaskom na jednostavno rukovanje.

Izrađeni su od čvrstih, ali laganih aluminijskih profila i najkvalitetnijih platna. Imaju sofisticirani mehanizam za otvaranje i zatvaranje, a mogu podnijeti i veća opterećenja vjetrom. Dovoljno teško čelično postolje na kotačima, unatoč veličini i težini jednostavno je premjestiti. Suncobrani CARACTÈRE izuzetno su kvalitetni suncobrani pomoću kojih je na terasi moguće trajno osigurati odgovarajući hlad.
Shady
SUNCOBRAN SHADY
Vrtni suncobrani SHADY sa središnjim stupom izrađeni od odabranih materijala. Odlikuju se izuzetno dizajniranim pojedinačnim elementima platna, posebno onima koji su najviše pod stresom prilikom rukovanja suncobranom.

Glavni sastavni materijal suncobrana SHADY je nehrđajući čelik od kojeg su izrađeni svi najosjetljiviji dijelovi, stup suncobrana i njegova baza. Za upotrebu u obalnom okruženju imaju vlastitu elektropoliranu verziju koja je otporna na sol u priobalju.
Eclipsum
SUNCOBRAN ECLIPSUM
Posebno postignuće u dizajnu je suncobran Eclipsum, prava specijalnost među suncobranima. To je suncobran elegantnog kružnog oblika platna s bočnim stupom.

Suncobran Eclipsum prvenstveno je luksuzno dizajniran umjetnički proizvod, koji istodobno služi za stvaranje potrebnog hlada. Velika kružna hladovina u prostoru djeluje izuzetno atraktivno i daje mu poseban izgled i prepoznatljiv karakter.

Suncobran Eclipsum također se na atraktivan način može koristiti navečer. Ako se sa strane na suncobran pričvrstimo prikladnu svjetiljku, suncobran elegantno odbija svjetlost u prostor pod njim.
Defense
SUNCOBRAN DEFENSE
Nautički svijet nadahnuo je dizajnera da zamisli vrtni suncobran DEFENSE u obliku osovinskog jedra s jednim potpornim stupom. Nosiva konstrukcija projektirana je tako da se može ugraditi i na zid građevine. Platno suncobrana DEFENSE sastoji se od dva trokutasta jedra, koja se po potrebi mogu namatati na vodoravni stup.

Suncobran je izrađen od materijala koji su tipično dizajnirani i projektirani za nautičku opremu i otporni su na morski okoliš. Svi su dijelovi izrađeni od nehrđajućeg čelika nautičke kvalitete, što ujedno osigurava dugu trajnost suncobrana.
previous arrow
next arrow

VRTNI SUNCOBRANI

Ljeti su vrtni suncobrani neizostavan dio vrtne opreme na našoj terasi, u vrtu ili uz bazen ako želimo stvoriti ugodan životni prostor. Omogućuju nam da se opustimo i uživamo i u najtoplijim sunčanim ljetnim danima zaštićeni od UV zraka.