Belgijska tvrtka luksuznog vrtnog namještaja za cijeli svijet

Belgijski rend MANUTTI osnovan je 2002. godine jer je na tržištu povećana potreba za kvalitetnim vrtnim namještajem. Tim dizajnera svojim znanjem i vlasnikovim poznavanjem tkanina stvara zanimljive kolekcije za različita kulturna okruženja. Ciljano okruženje određuje odabir materijala i odražava se u dizajnu pojedinih kolekcija.

Manutti nudi široku paletu proizvoda za vanjski prostor. Kolekcije kombiniraju vrtni namještaj, vrtne dodatke, suncobrane i sve prisutnije tepihe na otvorenom. Pojedini dizajneri osigurali su jedinstvene kolekcije vrtnih sjedćih garnitura.

Brend MANUTTI je višestruki dobitnik različitih međunarodnih nagrada za dizajn.

Tvrtka je kreirala paletu uzoraka materijala i boja pomoću kojih možemo odabrati najprikladniju kombinaciju za uređenje vanjskog životnog prostora. Cilj tvrtke je dizajnirati i proizvesti luksuzni vrtni namještaj prilagođen načinu života i željama krajnjeg korisnika.

Tikovina, metal, keramika, staklo, kamen, kompoziti, sintetičke tkanine materijali su koji se koriste u proizvodnji vrtnog namještaja. MANUTTI koristi određene materijale, kombinacije boja, metode tkanja i pletenja, te ih kombinira na svoj način što ga čini prepoznatljivim.

MANUTTI nudi široku paletu proizvoda za različita okruženja i okuse.