LUKSUZNI VRTNI NAMJEŠTAJ

Pravi luksuz je više od same kvalitete proizvoda, preciznosti izrade, upotrebe odabranih materijala ili brend sam po sebi. Luksuz je stil života. On opušta i upotpunjuje ljude.

U našem eksperimentalnom studiju, luksuz znači povjerenje u ono što vjerujemo. U brendove, koji nam omogućavaju bezbrižnost i pružaju pouzdanost. Kupac vrtnog namještaja luksuznog brenda može biti uvjeren da su luksuzni proizvodi onakvi kakvima se predstavljaju i kakve očekuje. Može biti bez brige o njihovoj kvaliteti i estetici, te o isporuci i montaži. Sve navedeno zajamčeno je s namjerom da se pri korištenju luksuznih proizvoda istinski uživa.

Takav je i luksuzni vrtni namještaj u P.D. Studiju!

LUKSUZNI VRTNI NAMJEŠTAJ

Luksuzni vrtni namještaj je danas »točka na i« modernog doma. Vanjskom životnom prostoru stvara priču i svrhu. Dodaje mu karakter i smisao. Svojom uporabnosću i svestranosti omogućuje pojedincu stvaranje prostora prema valstitim željama.

Individualiziran i prema potrebama i željama prilagođen izbor luksuzneg vrtnog namještaja, želja je svakoga tko živi luksuznim životnim stilom.


Luksuzni vrtni namještaj kombinira sve što se od luksuza očekuje.


Luksuzni vrtni namještaj spaja sve što si kupac želi, te svo dizajnerovo znanje i inspiraciju. Dizajner pozna i razumije luksuz i shvaća značajke ljudi koji ga žive. To uzima u obzir pri stvaranju luksuznih proizvoda, sve od dizajna do same izrade.

LUKSUZNI BRENDOVI

DEDON
Dedon je proizvođač luksuznog vrtnog namještaja koji je stvorio ime i reputaciju izradom najkvalitetnijih pletenih proizvoda. DEDON je u samom vrhu kvalitete i dizajna luksuznog vrtnog namještaja.

ROYAL BOTANIA
Royal Botania poznata je kao proizvođač kvalitetnih i modernih proizvoda izrađenih od najkvalitetnijih materijala. Sinonim je za robusnost, izdržljivost, bezvremenost i trajnost.

GLOSTER
Gloster sa svojim kolekcijama u svijet vrtnog namještaja donosi ravnotežu između starog i novog, klasičnog i modernog. Karakterizira ga upotreba klasične tikovine na moderan i lagan način.

TRIBÙ
Tribù se ističe među vodećim vrhunskim proizvođačima vrtnog namještaja svojom laganim, mekim, čistim i nježnim linijama, koje su zajedničke svim njihovim proizvodima.

MANUTTI
Manutti prilagođava izbor materijala i dizajn kolekcija različitim kulturnim sredinama. Hrabro razvija svoj program i širokom ponudom pokriva velik spektar kupaca.

RODA
Roda uvodi modne principe u dizajn luksuznog vrtnog namještaja. Iz tog razloga je njihov vrtni namještaj intezivnih boja i nježan na dodir. Stvara potpuno nove smjernice u razumijevanju luksuza u vanjskom životnom prostoru.

BARLOW TYRIE
Barlow Tyrie jedan je od najstarijih proizvođača vrtnog namještaja, a zasigurno najstariji od onih luksuznih. Njihova specijalnost je izrada klasičnog engleskog vrtnog namještaja od tikovine, kojem dodaju moderne linije.

SALON P.D. STUDIO

Zašto bi se odlučili za nas?

Živimo u svijetu prepunom informacija. Teško je razlikovati dobre i loše, između proizvoda vrijednog naše pažnje i onog bez posebne vrijednosti. Istinski prisutno ostaje iskustvo koje korisnik sam proživi.

U P.D. Studiju vas želimo provesti kroz iskustvo korisnika luksuznog vrtnog namještaja.

Odabirom vrtnog naještaja i njegovom prezentacijom u našem salonu, želimo vam približiti proživljeno iskustvo. Vidjeti, poslušati, osjetiti i isprobati, stvorit će iskustvo koje će vas dovesti do ispravne odluke.