LUKSUZNI VRTNI NAMJEŠTAJ

 

Pravi luksuz je više od same kvalitete proizvoda, preciznosti izrade, upotrebe odabranih materijala ili brend sam po sebi. Luksuz je stil života. On opušta i upotpunjuje ljude.

U našem eksperimentalnom studiju, luksuz znači povjerenje u ono što vjerujemo. U brendove, koji nam omogućavaju bezbrižnost i pružaju pouzdanost. Kupac vrtnog namještaja luksuznog brenda može biti uvjeren da su luksuzni proizvodi onakvi kakvima se predstavljaju i kakve očekuje. Može biti bez brige o njihovoj kvaliteti i estetici, te o isporuci i montaži. Sve navedeno zajamčeno je s namjerom da se pri korištenju luksuznih proizvoda istinski uživa.

Takav je i luksuzni vrtni namještaj u P.D. Studiju!

DEDON – luksuzno provađanje slobodnog vremena

Luksuzni vrtni namještaj je danas »točka na i« modernog doma. Vanjskom životnom prostoru stvara priču i svrhu. Dodaje mu karakter i smisao. Svojom uporabnosću i svestranosti omogućuje pojedincu stvaranje prostora prema valstitim željama.

Individualiziran i prema potrebama i željama prilagođen izbor luksuzneg vrtnog namještaja, želja je svakoga tko živi luksuznim životnim stilom.

Luksuzni vrtni namještaj kombinira sve što se od luksuza očekuje.

Luksuzni vrtni namještaj spaja sve što si kupac želi, te svo dizajnerovo znanje i inspiraciju. Dizajner pozna i razumije luksuz i shvaća značajke ljudi koji ga žive. To uzima u obzir pri stvaranju luksuznih proizvoda, sve od dizajna do same izrade.

ZAŠTO P.D. STUDIO?

Živimo u svijetu prepunom informacija. Teško je razlikovati dobre i loše, između proizvoda vrijednog naše
pažnje i onog bez posebne vrijednosti. Istinski prisutno ostaje iskustvo koje korisnik sam proživi.

U P.D. Studiju vas želimo provesti kroz iskustvo korisnika luksuznog vrtnog namještaja.

Odabirom vrtnog naještaja i njegovom prezentacijom u našem salonu, želimo vam približiti proživljeno iskustvo.
Vidjeti, poslušati, osjetiti i isprobati, stvorit će iskustvo koje će vas dovesti do ispravne odluke.