Vrtna ložišta

Vrtno ognjište obasjava, nadahnjuje, okuplja i povezuje sve oko sebe. Oživljava prostor, ispunjava ga svjetlom i toplinom. Vrtno ognjište s vatrom aktivan je element prostora u kojem se uvijek volimo okupljati. S dodatkom jednostavnih elemenata, vrtno ognjište može postati prikladan vrtni roštilj. Kad zapalimo vatru, prostor oko vrtnog ognjišta odmah postaje središte zbivanja u vrtu.

Vrtna ognjišta imaju svoje mjesto u našim vrtovima. Vatra oduvijek privlači ljude, a vrtna ognjišta omogućuju nam da s njima stvorimo posebno atraktivan prostor u vrtu.

“Vatra, žar, iskre i miris drva stvaraju emocije koje nam ostaju u sjećanju.”

Ako imate odgovarajući prostor u svom vrtu, postavite vrtno ognjište i vaš će boravak u vrtu poprimiti nove dimenzije. Vatra u vašem vrtu bit će još privlačnija ako za loženje koristite drva za ogrjev. Odaberite dovoljno veliko otvoreno vrtno ognjište kako biste uvijek mogli stvoriti onu vrstu vatre koja će vam u danom trenutku biti najugodnija.
Vrtna ognjišta mogu biti izrađena ​​na različite načine, od metala, kamena ili kombinacije materijala, što uključuje i drvo. Odaberite elegantno i funkcionalno vrtno ognjište i postavite ga na prikladno mjesto u svom vrtu ili na terasi. Uz njega ćete uživati provodeći vrijeme na otvorenom i tijekom hladnih večeri, pa čak i zimi.