DOBAR SAVJET VAM ŠTEDI VRIJEME I NOVAC

savjetovanje-pdstudio

Ponuda proizvoda za opremanje vanjskih stambenih prostora je vrlo bogata, a raznolikost ponude prije otežava, nego što olakšava odabir. Nemoguće je pregledati sva moguća rješenja, ocijeniti kvalitetu i prikladnost proizvoda za predviđenu namjenu. Dobar savjet našeg savjetnika može vam puno olakšati kupovinu i omogućiti vam najbolju moguću odluku.

Zato se najavite za savjetovanje u našem P.D. Studiu.

Uštedjet ćete mnogo vremena prilikom donošenja prave odluke, a o opremanju vaših vanjskih prostora još dugo nećete trebati razmišljati. Upravo u tome je prednost suradnje s nama.

gloster-fern-pdstudio

 

Trajni vrtni namještaj odabranog dizajna još dugo će oduševljavati svoje korisnike. I kada je riječ o proizvodima koji odgovaraju luksuznim kriterijima i koje proizvode poznati proizvođači, dobar savjet može biti odlučujuć za vaše zadovoljstvo pri korištenju. P.D. Studio je okupio sve priznate robne marke koje odlikuje vrhunski dizajn, odabrani materijali te iznimna kvaliteta izrade.

Uz pomoć naših savjetnika, na jednom ćete mjestu dobiti potrebne podatke o svim prozvodima najboljih robih marki. Mnoge od proizvoda moći ćete i isprobati te ih međusobno uspoređivati. Upoznat ćete materijale i njihove karakteristike, otkriti mogućnosti međusobnog kombiniranja prizvoda i sastavljanja odgovarajuće garniture. Moći ćete provjeriti usklađenost boja i materijala te mogućnosti namještanja odabranih proizvoda u vaš prostor. Naši suradnici će vam pomoći u potrazi i upoznavanju proizvoda koji odgovaraju vašim potrebama, vašem prostoru i vašem stilu stanovanja.

 

KAKO IZGLEDA SAVJETOVANJE

Kako bismo vam mogli pomoći u stvaranju novih doživljaja u stambenom prostoru, zamolit ćemo vas da nam se povjerite i posredujete nam što više informacija koje se odnose na:

 • Karakter i postojeće stanje prostora kojeg želite opremiti – dobrodošli su plan ili skica prostora s glavnim mjerama, ako su vam na raspolaganju;
 • Nekoliko slika koje taj prostor prikazuju iz nekoliko kuteva;
 • Vaše želje i očekivanja s obzirom na to kako želite koristiti taj prostor,
 • Barem okvirnu predviđenu proračunsku investiciju.
savjetovanje

Ekipa savjetnika P.D. Studia daje savjete i telefonskim putem kao i putem video veze.

Naši savjetnici će vam postaviti još i dadatna pitanja o tome na koji način želite koristiti prostor te čemu dajete prednost u opremanju, kakve boje i materijali vam se sviđaju, koja razina udobnosti vam odgovara i slično. Budete li nam unaprijed poslali više spomenutih podataka, naši će se savjetnici moći pripremiti za sastanak s vama te vam na samom početku predstaviti određena idejna rješenja. Savjetovanje može teći intenzvnije i brže. Navedene informacije možete poslati na e-mail pdstudio@pdstudio.hr

Uzimajući u obzir sve podatke, pripremit ćemo vam i predstaviti jedno ili više idejnih rješenja. Dodatno savjetovanje kasnije se može odvijati i telefonom ili putem video poziva. U određenim slučajevima, ako je potrebno, pregledat ćemo prostor na lokaciji objekta.

 

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI

Vaše želje i očekivanja ostvarit će odabrani proizvodi te stvoriti priču koja će zaživjeti u vašem prostoru te vam obogatiti doživljaje u njemu.

Dom i vrt dobivaju novo značenje. Sve više boravimo kod kuće i sve je važnije kako se osjećamo kod kuće. Zamislite da se napornog radnog dana vraćate ući i veselite se što ćete u ugodnom domaćoj okolini i prirodi svog vrta ostatak dana provesti s obitelji i svojim najmilijima. Ugodna atmosfera i udobnost će vam omogućiti da vam kod kuće provedeno vrijeme stalno predstavlja najveće zadovoljstvo te vas napuniti energijom.

DOBAR SAVJET VAM OMOGUĆAVA BRZU I DOBRU ODLUKU

 

PRIJAVA NA SAVJETOVANJE

Savjetovanje u P.D. Studiu odvija se u točno određenim terminima kada je osigurana prisutnost naših savjetnika koji najbolje poznaju područja opremanja vanjskih prostora, kao primjerice:

 • Cjelovito uređenje vanjskih prostora stanovanja
 • Odabir vrtnog najmeštaja i njegovo smještanje u prostor
 • Uporaba vrtne opremeiI dodataka za boravak na otvorenom, ozelenjavanje i osvjetljenje
 • Zaštita od sunca vanjskih stambenih prostora
 • Izrada drvenih terasa i njihovo održavanje

Određivanje termina za savjetovanje potebno je kako bi se osigurala prisutnost onih savjetnika koji najbolje poznaju određeno područje opremanja vanjskih prostora. Svako područje bavi se različitim tematikama kao što su, primjerice, planiranje stambenih amijenata, smještanje vrtnog namještaja i druge vrtne opreme, učinkovita zaštita stambenih prostora od sunca, izrada drvenih terasa i drugih drvenih površina, posebnosti uporabe različitih materijala i slično.

U ovo vrijeme pandemije, želimo stvoriti sigurnu okolinu te osigurati odgovarajuću privatnost u predviđeno vrijeme koje je određeno za savjetovanje. Predlaganog ćemo se termina držati, koliko je to moguće, a točno ćemo ga odrediti zajedno kada vas budemo nazvali telefonom.

Odabrani suvremeni materijali i vrhunski dizajn vrtnog namještaja

 

IZTRAŽITE NAŠE INTERNETSKE STRANICE I BLOG

Na našim internetskim stranicama objavljujemo najvažnije informacije o proizvodima iz našeg programa. Na blogu objavljujemo savjete i korisne informacije koje vam mogu pomoći kada odlučujete kako ćete urediti svoj vanjski stambeni prostor ili pak kada odlučujete o kupovini proizvoda za vrt. O našim proizvodima ćete moći saznati mnogo više, no što je opisano u katalozima.

 • Brz pregled odabranih najboljih kolekcija vrtnog namještaja po kategorijama, vrtne garniture, vrtni stolovi, vrtne stolice, vrtne sjedeće garniture, fotelje, ležaljke i vrtni kreveti,
 • Brz pregled dodatne opreme i dodataka za vrt, vrtne vaze, vrtna rasvjeta, vrtni tepisi i ložišta.
 • Pregled vrtnih suncobrana te sve o zaštiti stambenih prostora od sunca,
 • Kako isprobati i odabrati Hӓstens krevet,
 • Kako stvoriti uvjete za ugodan boravak na otvorenom, na terasi u vrtu, na balkonu i pomoću kakve opreme to možete napraviti,
 • Kako možete utvrditi kvalitetu proizvoda te na što treba obratiti pozornost prilikom kupovine proizvoda koji su vam potrebni kako biste svoje prostore opremili na način koji vam najviše odgovara.
 • Kako se pobrinuti da kupljene proizvode možete koristiti još veoma dugo.

 

PRATITE NAS I SA ZADOVOLJSTVOM UŽIVAJTE KOD KUĆE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *